Opbrengst voor Prinses Máxima Manege en lokale goede doelen

ACT NOW 2017 Bilthoven
levert bijna € 60.000 op

Act Now 2017 heeft zaterdagavond 17 juni een totaalbedrag van maar liefst € 59.900,- opgeleverd. De opbrengst van dit jaarlijkse event van Rotaryclub Groot Bilthoven (RGB) gaat voor het grootste deel naar de Prinses Máxima Manage te Den Dolder. Een kleiner deel wordt verdeeld over een aantal andere lokale goede doelen.

Act Now werd ook dit jaar weer gehouden in een grote partytent in de tuin voor gemeentehuis Jagtlust in Bilthoven. De ruim 300 gasten hadden zich uitbundig verkleed in het thema van dit jaar: ‘proud to be fout’. Naast de opbrengst van de entreekaarten is het geld ingezameld met een loterij en een veiling.

Traditioneel stelt RGB de feesttent op vrijdagavond ter beschikking aan de lokale gemeenschap. Dit jaar mocht Academisch Hospice Demeter de tent gebruiken om het 10­‐jarig bestaan te vieren met medewerkers en vrijwilligers. Leden van RGB hielpen in de bediening.

Demeter is een van de goede doelen die RGB al jaren steunt. “We zijn er trots op dat we met ACT NOW de laatste zeven jaar in totaal ruim € 300.000 hebben ingezameld. Wij kiezen er bewust voor om lokale goede doelen te steunen en zo iets terug te doen voor de gemeenschap waarin wij zo prettig leven”, stelt Gijs van Wijgerden, voorzitter van RGB. “We danken de gemeente De Bilt en natuurlijk alle sponsors die de organisatie van dit event ook dit jaar weer hebben mogelijk gemaakt.”

Rotary Club Groot Bilthoven

Het goede doel

PRINSES MÁXIMA MANEGE

De opbrengst van Act Now gaat naar de Prinses Máxima Manege in Den Dolder. Dit is een erkend hippisch therapeutisch centrum voor mensen met beperkingen. Iedereen is hier welkom om te genieten van de mogelijkheden, van aangepast paardrijden tot en met therapie. De manege biedt verschillende therapieën te paard en bijvoorbeeld ook ‘huifbed­rijden’ voor mensen die rolstoel- of bedgebonden zijn. De leden van Rotaryclub Groot Bilthoven zamelen niet alleen geld in voor de manege, maar helpen in het kader van ‘handjes uit de mouwen’ ook regelmatig mee bij de uitvoering van klussen.

Zie voor meer info: WWW.PRINSESMAXIMAMANEGE.NL

Gold Sponsor

Zilver Sponsor

Brons Sponsor

Donateurs

Naam donateurs

 • AMIS Services B.V.
 • ARBOR
 • Bluemetric
 • CherryTree BV
 • CMS Derks Star Busmann NV
 • Conclusion
 • DCP / Meatproteins BV
 • De Fin taxatie bv
 • Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Hengelo BV
 • Ekris Zeist
 • Equipe Zorgbedrijven Nederland
 • Galloper Consultancy BV
 • Galred B.V.
 • Lemon Holding B.V.
 • Principia Holding B.V.
 • SG Equipment Finance Benelux B.V.
 • VERs ventures B.V.
 • VODW
 • Ceston Nederland
 • Epatra
 • Extron
 • LG elektronica Netherlands
 • Steens & Partners Accountants Rotterdam
 • Worrel & Jetten accountants

Kavels

Exclusieve deelname aan 64e tulpenrallye

TulpenRallye voor 2 personen, 2-daags evenement in mei 2018. Deze unieke deelname aan een deel van de legendarische TulpenRally is normaal alleen op uitnodiging te verkrijgen. Speciaal voor Act Now wordt deze deelname ingebracht in de veiling. Deze rally is al sinds jaar en dag een begrip in de ‘classic’ rally wereld. Een geweldige kans om een prachtige ervaring mee te maken.

Aangeboden door: TulpenRallye

CMH Heliski - De grootste, de oudste en de allerbeste ter wereld!

Canadian Mountain Holidays, pionier op het gebied van heliskiën en al een halve eeuw bekend als de grootste heli-operator ter wereld met de beste service en verreweg de meeste ervaring brengt je naar onbereikbare plekken, adembenemende vergezichten en vooral de diepste en lichtste poeder die je ooit gezien hebt, Heliskiën in Canada.

Speciaal voor ACT NOW biedt CMH Benelux, de exclusieve agent voor deze zinderende trips, een prachtige 7-daagse reis aan met 5 heliski-dagen.

Ski test – MK Skiservice
In Samenwerking met Menno Koelewijn van MK Skiservice gaan we van 19 tot 25 maart 2018 de Canadese bergen bewonderen. Voor het derde jaar op rij gaan we met een grote groep naar het enige echte poedermekka van de wereld: Revelstoke. Bijzonder is, naast de hoge mate van sportieve beleving, dat we weer ski’s gaan testen waar ze voor bedoeld zijn in de diepe poeder. Een unieke ervaring.

Treed ook toe tot CMH Heliskiën voor een onevenaarbaar opwindend winter avontuur. Je vliegt vanaf Amsterdam met een directe vlucht naar Calgary. Twee dagen acclimatiseren in het idillische bergdorpje Banff om vervolgens naar een van de mooiste skigebieden ter wereld vervoerd te worden. Vanaf hier, wordt je ingevlogen naar één van de Remote Lodges van CMH. Je vliegt naar de CMH Cariboos Lodge, één van de luxste accommodaties van CMH. Hier bieden de Cariboo Mountains spectaculaire en eindeloze sneeuwval, eindeloze champagne poeder en legendarisch tree skiing.

Jij mag hier vijf dagen lang van genieten. De talrijke en spannende afdalingen en pick ups voor de helikopter bieden je een grote diversiteit aan mogelijkheden. De beklimmingen met de helikopter leveren een adembenemend uitzicht van het legendarische terrein waar je met de “lucky few” van kan genieten.

LET OP: Het is belangrijk om te weten dat Heliskiën voor ‘iedereen’ is. Ook al heb je geen off-piste ski ervaring!

Aangeboden door: Canadian Mountain Holidays

Exclusief VIP-arrangement voor ‘Polo aan de Vecht’

Voor 4 personen een VIP exclusief evenement ‘Polo aan de Vecht’, waar vastgoedliefhebbers en polosport samenkomen tijdens de strijd om de zogeheten Vastgoedtrophy. Dit unieke evenement vindt dit jaar plaats op 10 september op Landgoed Groenevecht te Breukelen. Dit is traditiegetrouw de dag waarop genodigden samen met hun gezin komen. Aangeboden door DTZ en Cor van Zadelhoff.

Aangeboden door: DTZ Zadelhoff

Zomeravondborrel bij PK

Geweldig in Bilthoven: Een zomeravondborrel voor 50 personen bij PK, het leukste Postkantoor van heel Nederland. Van 17.00 tot 19.00 uur ontvangen we jou en je gasten graag bij onze bar voor een ijskoud biertje, een heerlijk wijntje of een eerlijke GT.

Aangeboden door: PK

Een unieke 360 graden video experience van uw bedrijf!

Walt Wonder Schmidt biedt u een unieke 360 video van 3 minuten over uw bedrijf. De ultieme video-ervaring waar u de regie heeft! Of u nu wilt informeren of overtuigen, een 360 video heeft impact en is onderscheidend. Het is een ervaring waarover wordt gepraat en die wordt gedeeld, maar vooral wordt beleefd. De 360 graden video is te integreren op uw website, YouTube kanaal en te gebruiken op social media. Daarnaast wordt de unieke ervaring geboden om de video te bekijken met een Virtual Reality bril, zodat de kijker zich middenin uw bedrijf waant.

Aangeboden door: Walt Wonder Schmidt

Verzorging van de paarden vande Máxima Manege

De paarden van Máxima een jaar lang zonder griep!
Bied op een jaar lang gezonde paarden van de Máxima Manege! De jaarlijkse griepprik voor de paarden wordt mede mogelijk gemaakt door Dierenkliniek Den Dolder.

Aangeboden door: Dierenkliniek Den Dolder

Diner van de chef voor 6 personen in het prachtige Wilhelminapark

Een heerlijk 4-gangen diner van De Chef voor 6 personen (excl. drankjes) in het prachtige Wilhelminapark. U bent met 6 personen hartelijk welkom om te genieten van een overheerlijke diner bij restaurant Wilhelminapark te Utrecht.

Toegankelijkheid, een vriendelijke balans in de prijs ten opzichte van de kwaliteit en informele correcte service zijn begrippen voor het restaurant. In de zomer maanden kunt u genieten van ons prachtige terras.

Aangeboden door: Restaurant Wilhelminapark

Deze prachtige Panerai Luminor bij jouw aan je pols?

Steltman biedt ook dit jaar weer een uniek horloge aan, een Panerai Luminor Marina Acciaio- 44mm. Stalen kast aan lederen band, zwarte achtergond met verlichte cijfers, saffierglas en 100m waterdicht.

Sinds 1917 is Steltman de toonaangevende juwelier van Nederland en viert haar 100 jarig bestaan. Gevestigd aan de karakteristieke Plaats in Den Haag. Het adres voor uw juwelen en Steltman Watches, de horlogespeciaalzaak.

Aangeboden door: Steltman

Een super kavel, geniet met 30 personen in restaurant Opbuuren met spreker Wilco Van Schaik

Karl van Baggum biedt een overheerlijk diner aan voor 30 personen in zijn nieuwe restaurant Opbuuren. Gelegen op een top locatie aan de Vecht. Hier moet je deze zomer nog geweest zijn! Wilco van Schaik tafelt mee en vertelt over zijn ervaringen als directeur van FC Utrecht.

Aangeboden door: Restaurant Opbuuren

VIP-arrangement voor 6 personen tijdens de KLM Open 2017

ING Private Banking is hoofdsponsor van het Nederlandse golf en stelt daarom een prachtige kavel ter beschikking. U kunt bieden op een VIP-arrangement voor 6 personen tijdens de KLM Open 2017! U zult als VIP toegang hebben tot de KLM Open en als echte VIP worden ontvangen in de ING Private Banking ruimtes. Daarbij zult u in passende kleding het evenement kunnen bezoeken: u ontvangt namelijk zes Joost Luiten-wedstrijdshirts die hij droeg bij zijn overwinning op de KLM Open 2016!

Aangeboden door: ING Private Banking

Stromer ST1-X, state of the art e-bike

Deze waanzinnig mooi vormgegeven Stromer ST1-X wordt aangeboden door het Rijwielpaleis Bilthoven. De ST1-X lijkt in de verste verte niet op een e-bike. De hightech lithium accu is geïntegreerd in het frame. De kracht van de fietser op het pedaal wordt via een sensor doorgegeven aan de motor die ervoor zorgt dat je moeiteloos 45 km/uur fietst. Tijdens het remmen met de hydraulische schijfremmen laadt de accu weer op. De lichte carbon voorvork en de speciaal ontwikkelde brede banden (met lekbescherming) zorgen voor eersteklas rijcomfort op deze speed peddelen. Neusje van de zalm voor de fietser.

Aangeboden door: Rijwielpaleis Bilthoven

Boks clinic voor 10-15 personen door Peter Mullenberg

Een top-boks-clinic gegeven door en onder leding van Peter Mullenberg. Zilver op het Europees Kampioenschap en Militair Wereldkampioen en 1/8 finale op de Olympische spelen in Rio. Wie beter dan Peter Mullenberg kan je de meenemen in het observeren, coördineren, anticiperen en reageren op je tegenstander.

Heerlijk om met elkaar samen het boksen te ervaren als groep. Deze clinic is ideaal als groepsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje.

Aangeboden door: Xpert Clinic

5x een 6 liter Les Deux Anges – Rosé

De topper van de Vin de Provencemet een Protected Designation of Origin. Prachtige wijn van 6 liter waarvan een groot gezelschap kan gaan genieten.

Aangeboden door: ByEmi

Een paar maatschoenen thuis aangemeten door Roel Berkelmans

Made to measure maatschoenen is de oplossing voor knellende en niet goed zittende schoenen. Ik meet uw voeten en maak aan de hand van deze gegevens Een leest. U Kiest een leest, engels of italiaans, de leersoort , kleur en het type zool. U stelt zelf uw uniek paar schoenen samen. In het assortiment maatschoenen zitten verschillende Derby’s, Gesp en Oxfordmodellen. Een bijpassende riem is natuurlijk ook mogelijk.

Voor uw schoenen worden uitsluitend de beste Europese materialen uit de meest duurzame looierijen uit Italië, Frankrijk en Duitsland gebruikt. De schoenen worden gemaakt volgens de ambachtelijke en duurzame “Goodyear welted” techniek. Deze techniek heeft als groot voordeel dat de ruimte tussen de loop- en binnenzool wordt opgevuld met rubber en kurk, zodat de zool zich naar de voet vormt en het gewicht gelijkmatig over de zool wordt verdeelt.

Aangeboden door: Roel Berkelmans

Heel veel bier voor uw feest!

Housewarming, examenfeest of iets anders te vieren. Echt Ouwe Daen bier!!! (Maximaal 250 liter)

Aangeboden door: Oudaen

Prijzen

Morgan 3 wheeler experience

Een hele dag genieten van echt rijden in Morgan 3 wheeler die gebaseeerd is op de voor-oorlogse driewielers die Morgan van 1909 tot midden jaren 50 heeft geproduceerd, maar dan aangepast aan de huidige tijd met gebruikmaking van de huidige technologie.

Aangeboden door: Louwman Exclusive

VIP-arrangement Louwman museum

Voor 2 personen een VIP-arrangement voor een bezoek aan het Louwman museum in Den Haag.

Aangeboden door: Louwman Exclusive

Armband uit de SC Highlights collectie

Een armband van zilver met ebbenhout uit de Schaap & Citroen Highlights collectie.

Aangeboden door: Schaap & Citroen

Masterclass uurwerktechniek

Een workshop uurwerktechniek i.s.m. de chef d’atelier van Schaap & Citroen, waar een groep van max. 10 personen uitleg krijgt over het Zwitserse ambacht, het mechanische uurwerk, decoratie-technieken en onderhoud van het horloge. Ontvangst met een glas Champagne, passende gerechtjes en immer gewilde goodie-bag van Schaap & Citroen als afsluiter. Het is een maatwerk event dus specifieke wensen zijn mogelijk.

Aangeboden door: Schaap & Citroen

Een overnachting met ontbijt aan op Punt-West Hotel & Beachresort

Lekker loungen en genieten van de culinaire hoogstandjes van Werelds aan het Strand in Ouddorp. Oasis Parcs biedt een overnachting in een island studio met ontbijt aan in 2017. De boeking kan in overleg met Oasis Parcs worden vastgelegd.

Aangeboden door: Oasis Parcs

Diner voor 4 personen bij Sea Salt Saloon

Dé visbistro waar je, midden in Utrecht, elk seizoen gezellig geniet van verse en verantwoord gevangen vis, een sterke selectie bijpassende drankjes en minstens zo sterke verhalen!

Aangeboden door: Sea Salt Saloon

Maatpak Marc Edwards

MarcEdwards is dé Mannenmode zaak in Bussum, bij ons kunt terecht voor zowel uw casual- als de zakelijke outfit. Wij bieden een custommade pak aan. U kunt kiezen uit vele stoffen, voeringen en knopen. Kijk op www.marcedwards.nl voor alle merken en mogelijkheden.

Aangeboden door: Marc Edwards

Poster Doutzen Kroes

Lingerie model Doutzen Kroes is sinds 2016 het gezicht van Hunkemöller. De posters zijn onderdeel van haar lijn bij Hunkermöller de Doutzen Stories.

Aangeboden door: Hunkemöller

Heerlijke zomerborrel voor 30 personen

Een gezellige borrel op een zaterdagavond naar keuze voor uw en uw vrienden/vriendinnen in het enige Utrechtsche cafe met keuken dat Utrecht-Oost herbergt op de Willem de Zwijgerstraat.

Aangeboden door: Nieuwe Dikke Dries Oost

4x Green Fees

Al bijna 15 jaar is De Lage Vuursche een van de beste 18-holes golfbanen van Nederland met een ongekend hoog kwaliteits- en serviceniveau.

Aangeboden door: Golfsociëteit De Lage Vuursche

Een heerlijk, authenthiek, Indonesisch diner voor 4 personen

Het Indonesisch Restaurant Anak Depok te Den Dolder is een begrip in BIlthoven en omgeving. De koks koken met veel liefde de gerechten waardoor de bereiding van de gerechten 100% authentiek zijn.

De rijsttafel van Anak Depok is een variëteit van smaken, met verse kruiden en ingrediënten. De bereiding is zeer arbeidsintensief en dat proeft u!

Aangeboden door: Anak Depok

Botox advies met proef behandeling

Altijd al een keer willen doen en nu krijg je de kans. De Velthuis Kliniek biedt je een botox advies met proefbehandeling aan op één van haar locaties.

Aangeboden door: Velthuis Kliniek

Twee maatshirts van New Tailor

De perfecte pasvorm wie wil dat niet. New Tailor biedt speciaal voor deze loterij twee maatshirts aan van topkwaliteit. Deze kan je aan laten meten in één van de vestigingen o.a. in Utrecht op de Minrebroederstraat 27 in Utrecht.

Aangeboden door: New Tailor

50X kans op 25% korting in restaurants met Dinerjaarkaart

Dinerjaarkaart stelt speciaal voor Act Now maar liefst 50 dinerjaarkaarten ter beschikking. Met de Diner Jaarkaart krijg je direct 25% korting (inclusief drank) bij de bijna 1.000 aangesloten restaurants. Jullie lezen het goed: 50 mensen maken kans op deze prijs!

Aangeboden door: Diner Jaarkaart

X10 waardebonnen á € 25,- Rijwielpaleis Bilthoven

10 waardebonnen van € 25,- te besteden het paleis der fietsen in het Midden van Nederland. Het Rijwielpaleis Bitlhoven combineert al meer dan 25 jaar vakmanschap met een enorme passie voor techniek en innovatie. Daarnaast vind je in winkel alle bijbehorende spullen voor je fiets, wielerkleding, fietsonderdelen, hartslagmeters, helmen en passende camera’s, zonnebrillen, sportvoeding en nog veel meer.

Aangeboden door: Rijwielpaleis Bilthoven

Romantisch diner voor twee personen in het prachtige Wilhelminapark

Een heerlijk 4-gangen diner van de chef voor twee personen (excl. drankjes) in het prachtige Wilhelminapark. U bent met samen hartelijk welkom om te genieten van een overheerlijke diner bij restaurant Wilhelminapark te Utrecht. Toegankelijkheid, een vriendelijke balans in de prijs ten opzichte van de kwaliteit en informele correcte service zijn begrippen voor het restaurant. In de zomermaanden kunt u genieten van ons prachtige terras.

Aangeboden door: Restaurant Wilhelminapark

10x Waardebon à € 25,- te besteden in Slagerij Spoelder in Den Dolder

Slagerij Spoelder staat voor kwaliteitsvlees. Vlees met een authentieke smaakbeleving. Bewust en zorgvuldig uitgekozen premium rassen van eigen bodem, zoals het Belgisch wit-blauwe rund, het Heyde Hoeve Duroc varken en de Gildehoen kip. Alleen het lekkerste en meest smaakvolle stukje vlees.

Aangeboden door: Spoelder

2x Experience Frysling voor 15 personen

Wijn Experience Frysling voor 15 personen. Breng met 15 personen een bezoek aan de meest noordelijke wijngaard van Nederland Frysling en krijg een kijkje achter schermen van de eigenaren en makers zelf. Zien, ruiken, voelen en proeven!

Aangeboden door: Frysling

Diverse producten van Logitech

Logitech ontwerpt producten die een plek hebben in het dagelijkse leven van mensen, voor nieuwe ervaringen op het gebied van muziek, gaming, video’s, slimme thuisapparaten en computers. Te winnen zijn onder meer draadloze muizen en toetsenborden, speakers en een afstandbediening voor presentaties.

Aangeboden door: Logitech

Gratis glazenwasser aan huis

Een glasbewassingsbeurt binnen en buiten inclusief omlijstingen. Alles weer kraakhelder!

Aangeboden door: MKB Schoon

15x welkomstdrankje Wilhelminapark voor twee personen

Voordat u gaat genieten van een heerlijk diner in het top restaurant Wilhelminapark, kunt met deze prijs genieten van twee welkomstdrankjes. Na de drankjes naar keuze kunt u verder genieten van de vriendelijke balans in de prijs ten opzichte van de kwaliteit en informele correcte service die nauw verbonden zijn aan het restaurant. In de zomermaanden kunt u genieten van ons prachtige terras.

Aangeboden door: Restaurant Wilhelminapark

Contact

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

captcha
Vul de bovenstaande code in

© Rotary Club Groot Bilthoven

Bewaren