Act Now 2018 levert € 50.500 op!

De achtste editie van Act Now Bilthoven heeft het geweldige bedrag van € 50.500 opgeleverd. De opbrengst wordt verdeeld over vier lokale goede doelen: Het Prinses Maxima Centrum in Utrecht, De Prinses Maxima Manege in Den Dolder, Hospice Demeter en Voedselbank De Bilt.

Als Rotary Groot Bilthoven zijn we trots op het resultaat. We bedanken alle bezoekers en de sponsoren voor de bijdrage. We kijken terug op een fantastisch weekend, waar we in onze stijlvolle tent voor gemeentehuis Jagtlust op vrijdag voor het eerst vertegenwoordigers van de dertien serviceclubs uit de gemeente De Bilt ontvingen. Dat zou zomaar het begin van een traditie kunnen zijn.

Hoogtepunt was weer het grote feest op zaterdag waarin driehonderd gasten dineerden en volledig in lijn met het thema Dancing Queen ‘los’ gingen op de dansvloer. We hebben genoten!

Zie hier de foto’s voor een sfeerimpressie.

De goede doelen

Prinses Máxima Manege

De Prinses Máxima Manege in Den Dolder is een erkend hippisch therapeutisch centrum voor mensen met beperkingen. Iedereen is hier welkom om te genieten van de mogelijkheden, van aangepast paardrijden tot en met therapie. De manege biedt verschillende therapieën te paard en bijvoorbeeld ook ‘huifbed­rijden’ voor mensen die rolstoel- of bedgebonden zijn. De leden van Rotaryclub Groot Bilthoven zamelen niet alleen geld in voor de manege, maar helpen in het kader van ‘handjes uit de mouwen’ ook regelmatig mee bij de uitvoering van klussen.

Zie voor meer info: www.prinsesmaximamanege.nl

Academisch Hospice Demeter

Respectvol, deskundig, vernieuwend, huiselijk

Academisch Hospice Demeter in De Bilt is een kleinschalige zorgvoorziening voor mensen in de laatste fase van het leven. De thuissituatie is niet altijd meer de ideale omgeving als er continue professionele zorg nodig is. Voor patiënten en naasten biedt Demeter 24 uur per dag, 7 dagen per week deskundige, toegewijde en betrokken zorg. Dat kan crisiszorg zijn, tijdelijke opvang of een “vervangend” thuis.

Academisch Hospice Demeter werkt samen met de lokale en regionale zorgverleners in de keten van Palliatieve zorg. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met het UMCU voor onderzoek en onderwijs. In ons hospice willen we namelijk niet alleen zorg geven, maar deze zorg ook ontwikkelen en de kennis erover breed delen. Zo dragen we bij aan de continue verbetering van zorg voor mensen in de laatste levensfase op lichamelijk, psychisch, sociaal en spiritueel gebied. Met als hoofddoel een optimale zorg en een zo comfortabel mogelijk verblijf bieden aan onze patiënten.

Zie voor meer informatie: www.hospicedemeter.nl

Voedselbank De Bilt

Voedselbank De Bilt maakt deel uit van de landelijke organisatie Voedselbanken Nederland. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. De vrijwilligers van de Voedselbank De Bilt helpen wekelijks meer dan 70 gezinnen met de uitgifte van voedselpakketten. Deze deelnemers zijn in financiële problemen geraakt en hebben wekelijks te weinig geld over om voedsel en kleding te kopen. De Voedselbank De Bilt heeft als doel om hulpbehoevenden aan voedsel te helpen en de verspilling van voedsel tegen te gaan.

Zie voor meer informatie: www.voedselbankdebilt.nl

Kavels

Kavel 1

Boottocht met een authentieke Lemsteraak

Boottocht met een authentieke Lemsteraak, gevaren door een ervaren schipper, met een hapje, drankje en een heerlijke wijn in een 6 liter Mathusalem. Voor maximaal 6 personen.

Kavel 2

Coolsculpting behandeling
Vier cycles op één zone: buik/flanken, benen of bovenarmen

Coolsculpting is de nieuwe trend uit Amerika: vet verliezen door bevriezen maar dan zonder operatie of dieet. Vet wordt via een natuurlijk proces afgevoerd en na drie maanden heb je optimaal resultaat! Ook voor mannen!

Kies je zone waar je centimeters wilt verliezen: buik, benen of bovenarmen. Dokter Hannachia behandelt je met coolsculpting op die zone bij Coolsculpting Centers in Utrecht (Wilhelminapark 37).

Kavel 3

Groepsles kickboxen met Remy Bonjaski

Groepsles kickboxen met Remy Bonjaski met 1-3 personen in sportschool Collosseum (Utrecht).

Remy Bonjasky, bijgenaamdThe Flying Gentleman, maakte ‘pas’ op zijn achttiende kennis met de vechtsport. De in 1981 naar Nederland geëmigreerde Surinamer was in zijn jeugd vooral op het voetbalveld te vinden. In 2003, bij zijn debuut in de K-1 World Grand Prix Final in Tokio, won hij ten overstaan van 70.000 toeschouwers de titel. In 2004 won Remy Bonjasky voor de tweede maal de K-1-wereldtitel.

In 2008 won hij voor de derde maal de fel begeerde K-1 World Grand Prix titel. In september 2010 opende Remy zijn eigen sportschool, Bonjasky Academy, in Almere. Remy Bonjasky heeft daarnaast twee Bonjasky Academy franchise en lanceerde maart 2018 zijn kledinglijn genaamd BNJSKY.

Kavel 4

2x 4-gangendiner van de Chef

Een heerlijk 4-gangen diner van de Chef voor 6 personen (excl. drankjes) in het prachtige Wilhelminapark. U bent met 6 personen hartelijk welkom om te genieten van een overheerlijk diner bij restaurant Wilhelminapark te Utrecht.

Toegankelijkheid, een vriendelijke balans in de prijs ten opzichte van de kwaliteit en informele correcte service zijn begrippen voor het restaurant. In de zomer maanden kunt u genieten van ons prachtige terras.

Kavel 5

Geen berg te hoog met deze moutainbike

De Scott Spark 900 RC Team is een zeer hoogwaardige full-suspended mountainbike, beschikbaar voor een zeer betaalbare prijs. Deze cross-country mountainbike zit bomvol krachtige componenten en het frame is gemaakt uit HMF Carbon.

Kavel 6

The Art of Perfection

Lexus stelt 2 dagen (48 uur) een prachtige Lexus met Hybrid technologie ter beschikking.

Tevens verzorgt Lexus de limoservice tijdens Actnow!

Kavel 7

Sigaren uit Kampen

Prachtige, zware kist sigaren uit Kampen. Een klassieker in de ActNow veiling; de Methusalem onder de kisten met sigaren.
Van het formaat klein maar fijn tot Lewinski-groot. En ook nog eens van zeer hoge kwaliteit.

Kavel 8

Hoort wie klopt daar

De Klassieker op ActNow: Altijd leuk in december: Sint en Piet op bezoek in Bilthoven!

Kavel 9

Heerlijke zomerborrel voor 35 personen

Een gezellige borrel op een zaterdagavond naar keuze voor u en uw vrienden/vriendinnen in het enige Utrechtse cafe met keuken dat Utrecht-Oost herbergt, op de Willem de Zwijgerstraat.

Kavel 10

3 dagen met Corendon naar Ibiza inclusief closing party!

Een volledig verzorgde reis van 3 dagen in september in het
4-sterren hotel Marble Stella Marris.

Deze reis wordt aangeboden door Corendon.nl

Kavel 11

Een weekend lang Ferrari rijden

Autorijden, voor sommige mensen een manier om van A naar B te komen. Voor liefhebbers betekent het echter véél meer dan dat. Prins Esclusivo geeft u de mogelijkheid om de passie voor autorijden te kunnen delen met het goede doel. Ga voor de ultieme beleving in een Ferrari, of laat u verrassen door de kleine maar giftige Abarth!

Kavel 12

Stihl Motorzaag & snoeischaren
voor iedere buitenwerker

Moderne, trillingsarme benzine kettingzaag voor perceel­onderhoud. Zeer laag trillingsniveau. Uitgebreide uitrusting. Luchtfiltersysteem met voorafscheiding. Tot 20 % lager brandstofverbruik en 70 % minder uitlaatgassen in vergelijking met de even sterke STIHL tweetaktmotoren zonder 2-MIX-technologie. Uiterst geschikt voor het zagen van haardhout en voor houtconstructies. Goed voor het vellen van bomen tot 30 cm. doormeter.

Kavel 13

Biertje?

200 liter Oudaen Bier, Oudaen Truck met personeel: een knaller op iedere feestpartij !

Kavel 14

Ooit meedoen aan de TulpenRallye? Dit is jouw kans!

TulpenRallye voor 2 personen, 2-daags evenement in mei 2019.
Deze unieke deelname aan een deel van de legendarische TulpenRallye is normaal alleen op uitnodiging te verkrijgen. Speciaal voor Act Now wordt deze deelname ingebracht in de veiling. Deze rallye is al sinds jaar en dag een begrip in de ‘classic’ rallye wereld. Een geweldige kans om een prachtige ervaring mee te maken.

Kavel 15

Fles Impérial Brut 15 liter

Deze champagne is er een zonder oogstjaar, want in de assemblage zit tevens een belangrijk deel vins de réserve – mooi gerijpte wijnen uit oudere jaren. Impérial Brut refereert aan de prettig droge smaak (Brut) en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoleon voor de champagne van Moët & Chandon (Impérial).

Kavel 16

Wil je fit en sterk door het leven?

Kom één jaar lang 1-op-1 trainingen volgen onder professionele begeleiding bij Sportschool Fit4life in Den Dolder. Het Fit4life team is in staat om samen met jou je doelstelling(en) te bereiken.
Voor meer info, ga naar:

www.fit4life-dendolder.nl

Kavel 17

Schaap Citroen high end mechanisch horloge

Prachtig Automatic IWC Portofino 40mm stalen polshorloge, met zilverkleurige wijzerplaat; waterdicht tot 30 meter.

Kavel 18

3x een 6-liter Les Deux Anges – Rosé

De topper van de Vin de Provence met een Protected Designation of Origin. Prachtige wijn van 6 liter waarvan een groot gezelschap kan gaan genieten.

Kavel 19

Turtles flipperkast

Bied op deze leuke, kindvriendelijke flipperkast. Wie kent hem nou niet? De turtles waren er al toen wij jong waren en nog steeds zijn ze beroemd onder de kinderen! Een leuke flipperkast met nog uren speelplezier!

Prijzen

Prijs 1

100x Diner Gift Voucher

25% korting bij meer dan 1.000 restaurants. Diner Jaarkaart is sinds 1999 actief in Nederland. Met vele duizenden pashouders en aangesloten restaurants is Dinerjaarkaart een zeer succesvol kortingsconcept. Verzilver jouw unieke code en ontvang 25% korting op jouw volgende 3 restaurantbezoeken. Dat is het leuke en het aangename met elkaar verenigen!

Prijs 2

100x Pearlcard: voor alles wat het leven mooier maakt

Pearlcard opent deuren voor iedereen die het mooiste uit het leven wil halen en openstaat voor nieuwe ervaringen. Voor iedereen die wil genieten van prachtige en unieke momenten die het bestaan verrijken, maar ook voor iedereen die het leven gewoon wat makkelijker wil maken.

Met de Pearlcard geniet u van uiteenlopende services en privileges, zowel zakelijk als privé. In een continue zoektocht wil Pearlcard alles verwezenlijken wat het leven intenser, mooier, makkelijker en aangenamer maakt. Als lid van Pearlcard heeft u al deze bijzondere ervaringen – en meer – binnen handbereik.

Pearlcard is dé hoogwaardige service aanbieder met het breedste pakket aan diensten. Wij bieden toegang tot een onuitputtelijke bron van mogelijkheden. Dat doen we met een breed scala aan services: Lifestyle, Travel, Concierge, Healthcare, Trusted Advisors, Event Service en de Pearlcard Winecircle.

Prijs 3

10x kledingbonnen

Twinlife is een eigentijds mannenmode-merk, opgericht in Amsterdam in 1996. Het hoofdkantoor is sinds 2011 gevestigd in een prachtige Baarnse villa waar een enthousiast team elke dag weer met veel energie nieuwe kledingcollecties maakt voor de zelfbewuste actieve man.

Prijs 4

A bundle of joy, love & tenderness

Als toonaangevend kantoor is Loyens & Loeff de logische keuze als juridisch en fiscaal partner wanneer u in of via Nederland, België, Luxemburg of Zwitserland zaken doet.

Af te halen bij Gerco van Eck.

Prijs 5

Hotelovernachting Studio Punt incl. ontbijt

Werelds aan het Strand ligt in een idyllische baai aan het Grevelingenmeer met de meeste jaarlijkse zonuren van Nederland ten midden van het Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort. Deze gedeelde locatie maakt het mogelijk om uw bezoek te combineren met een overnachting. Het Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort bestaat uit 72 strand- en duinvilla’s en 20 luxe hotelsuites midden in het 150 hectare grote natuurgebied De Punt.

Prijs 6

30x welkomstdrankje Wilhelminapark voor twee personen

Voordat u gaat genieten van een heerlijk diner in het top restaurant Wilhelminapark, kunt met deze prijs genieten van twee welkomstdrankjes. Na de drankjes naar keuze kunt u verder genieten van de vriendelijke balans in de prijs ten opzichte van de kwaliteit en informele correcte service die nauw verbonden zijn aan het restaurant. In de zomermaanden kunt u genieten van ons prachtige terras.

Prijs 7

10 flessen Champagne voor dinergasten

Laat u verrassen door de culinaire creaties van Patron Cuisinier ‘Karl van Baggem’ in het idyllisch aan de Vecht gelegen restaurant. Uitdagende en speelse gerechten.

Prijs 8

3-gangenmenu voor 2 personen

Restaurant LeNord 3-gangenmenu voor 2 personen incl. drankarrangement

Prijs 9

250x Stockon kortingsbonnen a € 30,-

Stockon bezorgt jouw favoriete boodschappen iedere twee weken gratis bij je thuis. Van pindakaas tot toiletpapier, van koffie tot spaghetti. Met onze slimme app leren we van je gebruik en vullen we je voorraad op tijd weer aan. Zo blijft je voorraadkast altijd goed gevuld en houd jij tijd over voor leuke dingen. Met Stockon zit je nooit meer zonder.

Prijs 10

Een weekend lang Abarth rijden

Autorijden, voor sommige mensen een manier om van A naar B te komen. Voor liefhebbers betekent het echter véél meer dan dat. Prins Esclusivo geeft u de mogelijkheid om de passie voor autorijden te kunnen delen met het goede doel. Ga voor de ultieme beleving in een Ferrari, of laat u verrassen door de kleine maar giftige Abarth!

Prijs 11

2 hockeysticks van Hockey Republic

De Osaka Pro Tour Mid Bow, is onderdeel van de Pro Tour serie van Osaka. Deze extreem stijve stick heeft met zijn 100% carbon een ongekende slagkracht. Hoe meer carbon er in een stick zit, hoe minder deze stick meebeweegt en hoe meer je als het ware door de bal heen slaat of flatst, wat zorgt voor extra slagkracht. Echter gaat deze slagkracht ten koste van het balgevoel en de balcontrole. Om de onvermijdelijke trillingen in de stick bij het slaan van de bal te absorberen, heeft Osaka een extra demplaag onder de grip aangebracht. Aan het materiaal ligt het dus niet meer!

Prijs 12

Relax met een heerlijke Thaise massage

De afgelopen eeuwen heeft de traditioneel Thaise massage zich ontwikkeld tot een veelzijdige massagevorm. Heeft u last van chronische klachten, heeft u recent een blessure opgelopen of heeft u gewoon behoefte aan een heerlijk moment van ontspanning? De Thaise massage voorziet in al deze behoeftes.

Prijs 13

150x 3 flessen heerlijke wijn

Puik is een een ronde, sappige wijn. Het zwoele fruit in de neus nodigt uit om te proeven. Een hele lekkere allemansvriend.

Prijs 14

Voor de connaisseur

Mooie kist met 6 prachtige flessen van Domaine Les Tourelles.

Prijs 15

1 ochtend socialmedia-training

Een ochtend een socialmedia-training door één van onze specialisten aan 3 tot 5 personen, aangeboden door Kick Digital.

Gold Sponsor

Zilver Sponsor

Brons Sponsor

Donateurs

Naam donateurs

Contact

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

captcha
Vul de bovenstaande code in

© Rotary Club Groot Bilthoven